Samen Bouwen aan de Toekomst

Ben jij iemand die graag de theorie in praktijk brengt, heb je interesse in projectmanagement en wil je jouw leiderschap skills verder ontwikkelen?

Dan is deze minor iets voor jou: ‘Samen Bouwen aan de Toekomst!'

De minor kent een uniek lesprogramma waarbij je iedere week gaat leren, toepassen én reflecteren. Je week is namelijk opgebouwd uit school (ma), meewerken op een project (di-wo-do) en groepsintervisie (vr).

De lessen volg je in een select gezelschap van maximaal 20 studenten. Voor de praktijkdagen wordt je persoonlijk gekoppeld aan een organisatie en project waar je gedurende 20 weken gaat meewerken aan bijvoorbeeld een dijkversterking, de aanleg van een ecoduct of de ontwikkeling van een nieuwe stadswijk.

De groepsintervisie is in een groepje van 5-7 medestudenten onder leiding van een coach.

De nieuwe minor is tot stand gekomen in samenwerking met grote projectorganisaties uit de bouw- en infra. Daarnaast ontvang je bij een succesvolle deelname een erkend certificaat.

De minor biedt vervolgkansen zoals een baan of afstudeerstage bij een aangesloten projectorganisatie.

Wil je meer informatie of direct aanmelden? Klik dan op de online pagina https://generation.nl/stichtingdegeneratie-minor. Of zie voor meer informatie in het filmpje onderaan de pagina.

Voor vragen kun je altijd mailen naar ikwilsamenbouwen@stichtingdegeneratie.nl

Uiteraard kun je met vragen ook bij ons terecht!